Nieuwe blessure Ramsey baart Wenger zorgen

11 februari 2015, 16:31

Aaron Ramsey kwam dinsdagavond bij Arsenal na 73 minuten spelen binnen de lijnen tegen Leicester City, maar moest vlak daarna alweer gewisseld worden. De middenvelder moest de strijd staken wegens een spierblessure. Manager Arsene Wenger maakt zich zorgen over zijn pupil, die een steeds groter verleden krijgt met blessureleed.

De 24-jarige international van Wales is zeer belangrijk voor Arsenal als hij fit is, maar hij wordt al jaren geplaagd door diverse blessures. Ditmaal gooiden spierproblemen roet in het eten. "Hij stopte meteen en dat is nooit een goed teken", zegt Wenger over Ramsey, die gefrustreerd oogde na zijn blessure. "Hij is niet overbelast, ik was namelijk al voorzichtig met hem. Het lijkt erop dat een hamstringblessure teruggekomen is. Ik weet nog niet hoe erg het is, maar het ziet er niet goed uit."

Wenger moest Alexis Sánchez ook vervangen wegens fysieke klachten, maar de Chileense topscorer van The Gunners lijkt wel gewoon te kunnen spelen in het FA Cup-duel met Middlesbrough van komende zondag. Sánchez kreeg tegen Leicester een tik op de knie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen