Villarreal klaar voor Barça: "Bereid te sterven op het veld"

11 februari 2015, 17:20

In de halve finale van de Copa del Rey neemt FC Barcelona het vanavond (woensdag) op tegen Villarreal. Op papier is Barça de grote favoriet, maar tegenstander Villarreal wil er alles aan doen om voor een stunt te zorgen. Deze kans op de bekerfinale wil zijn club niet laten liggen, stelt coach Marcelino García Toral.

De halve finale wordt gespeeld over twee duels, de heenwedstrijd is in Camp Nou. Tien dagen geleden stonden beide clubs ook tegenover elkaar in Catalonië, in competitieverband werd het toen 3-2 voor Barça. "Het wordt lastig, maar dat betekent niet dat we zonder ambities naar Camp Nou gaan", stelt de coach van Villarreal. "We zijn nog maar twee stapjes verwijderd van de finale, de eerste stap wordt een heel belangrijke."

"Barcelona is de duidelijke favoriet", weet de coach. "We moeten het opnemen tegen de best presterende club van Europa. Maar wij dromen van de finale en om dat te bereiken moeten we een topprestatie leveren." Marcelino vertrouwt op zijn spelers. "Ik ben heel trots op deze selectie, ik weet dat al mijn spelers bereid zijn om op het veld te sterven, met hun voetbalschoenen aan. We gaan de strijd met trots en overtuiging aan."

De heenwedstrijd in Camp Nou tussen Barça en Villarreal begint woensdag om 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen