Winnende Van Gaal ontevreden: "Het was niet goed"

11 februari 2015, 23:51

Het resultaat was goed, 3-1, maar toch was manager Louis van Gaal niet tevreden over het optreden van zijn ploeg tegen Burnley. De Nederlandse coach had meer van zijn team verwacht tegen de degradatiekandidaat, zo gaf hij na afloop van het duel toe.

Met name over de eerste helft was Van Gaal bijzonder ontevreden. "Burnley was de betere ploeg, het was niet goed van onze kant", bromt de coach. Toch ging Manchester United met een 2-1 voorsprong de rust in, door twee doelpunten van de ingevallen verdediger Chris Smalling. Na rust bepaalde Robin van Persie de eindstand met een benutte strafschop op 3-1. "Dat we halverwege voor stonden was geluk, maar na de pauze ging het beter. In die fase hebben we meer kansen weten te creëren", analyseert de oud-bondscoach.

Een tegenvaller voor Van Gaal was dat hij al in de eerste helft twee spelers moest wisselen. Phil Jones en Daley Blind verlieten geblesseerd het veld, de Nederlander had last van een hoofdwond.

Door de zege op Burnley is Manchester United opgeklommen naar de derde plek in de Engelse Premier League. Het is Southampton voorbij, dat tegen West Ham United niet verder kwam dan een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen