Kuyt: "Ik behoor nog steeds tot de fitste spelers"

12 februari 2015, 09:18

De geruchten rond een terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord worden steeds hardnekkiger. De aanvaller van Fenerbahçe is al bijna 35 jaar, maar voor de mensen die twijfelen aan zijn fysieke gesteldheid: de Katwijker blinkt nog steeds uit met zijn fitheid. Waar hij ook staat in het veld, hij is onvermoeibaar.

Na negentien speelronden staat Kuyt op negentien optredens in de Turkse Süper Lig. Samen met verdediger Gökhan Gönül is hij de enige Fenerbahçe-speler die elke keer in de basis mocht starten. Mocht Feyenoord een teurgkeer van de aanvaller in De Kuip willen realiseren, dan lijkt zijn fitheid in ieder geval geen struikelblok te zijn.

"Uit testen blijkt dat ik nog steeds tot de fitste spelers behoor", stelt Kuyt in het Algemeen Dagblad. Ook al wordt hij in juli 35, hij is niet kapot te krijgen. "En ook voor mijn gevoel kan ik nog hetzelfde brengen als twee, drie jaar geleden", aldus de voormalig international van Oranje, die ook op het WK liet zien dat hij over een indrukwekkend loopvermogen beschikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen