Gudelj was bijna van Porto: "Met één been in vliegtuig"

12 februari 2015, 09:44

Nemanja Gudelj speelt dit seizoen de pannen van het dak bij AZ, maar het had weinig gespeeld of hij was afgelopen zomer naar FC Porto vertrokken. De topclub uit de Portugese havenstad was bereid om een zak met tien miljoen euro voor de middenvelder neer te leggen in Alkmaar. Het ontbrak de Portugezen echter aan een bankgarantie. De club van Bruno Martins Indi kon evenmin voldoen aan een percentage van het eerste termijnbedrag.

Zodoende ketste de transfer af. Uiteindelijk zette Gudelj er zelf een streep door. "We waren met AZ op trainingskamp en in feite stond ik met één been al in het vliegtuig. Ik besloot het toch niet te doen. Ik twijfelde te veel. Achteraf geeft het me een fijn gevoel dat ik ben gebleven. Na dit seizoen kijken we wel verder", zegt de smaakmaker van AZ in het Algemeen Dagblad.

Komende zomer lijkt Gudelj wél te vertrekken bij AZ. Waar de spelmaker heen wil, weet hij niet precies. "De Engelse en de Duitse competitie spreken me aan. Voor de Engelse moet ik misschien nog wat gemener worden. Want ze mogen mij hier dan op het veld gemeen vinden, in Engeland ligt dat anders", aldus de aanvoerder van AZ. Zijn zaakwaarnemer Vlado Lemic heeft in ieder geval een groot netwerk. "Hem vertrouw ik blindelings. Hij is als een tweede vader. Vlado adviseert mij niet alleen over voetbalgerelateerde, óók over het vinden van de ideale vrouw."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen