Heracles zet driftkikker Tannane wederom uit selectie

12 februari 2015, 09:59

Oussama Tannane maakt het zichzelf onmogelijk bij Heracles Almelo. De vleugelaanvaller is na een nieuw incident op de training wederom uit de selectie gezet bij de nummer zestien van de Eredivisie, zo meldt de Almelose club via de officiële kanalen. Hij had er net een disciplinaire straf opzitten.

De clubleiding en technische staf van Heracles hebben het besluit genomen. Tannane was net teruggekeerd na een disciplinaire schorsing van zes dagen, die hij samen met ploeggenoot Iliass Bel Hassani moest uitzitten. "Er is weer iets gebeurd waarbij Oussama, tijdens de training, zijn emoties niet onder controle had", zegt trainer John Stegeman.

De coach van de Heraclieden stelt dat Tannane steeds meer uit de gratie raakt in Almelo en dat hij van de sancties moet leren. "Voor ons is de maat daarmee voorlopig vol. Oussama moet aan de slag met het beheersen van zijn emoties en daar gaat de club hem ook bij helpen. Wij gaan de laatste twaalf wedstrijden van het seizoen in met een selectie die maar met één ding bezig is: rechtstreeks in de Eredivisie blijven. Daar hebben we al onze energie voor nodig."

Heracles speelt komende zaterdag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen