Lodeweges schat toekomst Heerenveen rooskleurig in

12 februari 2015, 11:40

Dwight Lodeweges zette woensdag zijn krabbel onder een nieuw contract bij sc Heerenveen, waardoor hij tot de zomer van volgend jaar aan het roer zal staan in Friesland. De motor van de nummer zes van de Eredivisie loopt de afgelopen weken op volle toeren en de coach hoopt dat hij deze lijn kan doortrekken.

Lodeweges geniet de laatste tijd van het spel van Heerenveen. "De speelwijze wordt nu ook van de spelers. Ze krijgen er vertrouwen in en dat stralen ze uit. Ik zie nu overal, ook op de tribunes, glimmende koppies bij Heerenveen. Resultaat met goed voetbal, dat is toch het mooiste dat er is?'', zegt hij. De toekomst van de Friezen ziet er volgens de oefenmeester rooskleurig uit. "Er komen vanuit de jeugd ook nog een paar talenten door, ik vind het prachtig om deze jongens nog een jaar te mogen begeleiden", stelt de trainer in De Telegraaf.

De keuzeheer van Heerenveen zag sterkhouders als Alfred Finnbogason, Hakim Ziyech, Bilal Basaçikoglu en Daley Sinkgraven uit Friesland vertrekken. "We zijn weer de leverancier van grote clubs in Nederland. Het enige wat ik wilde is de ploeg op de rit krijgen", aldus Lodeweges. Dat is hem zeker gelukt, getuige ook de laatste drie thuisduels (Vitesse 4-1, Feyenoord 3-1, PEC Zwolle 4-0).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen