'Vitesse volgt Almere-topscorer Janssen nauwlettend'

12 februari 2015, 13:46

Dat Vincent Janssen komende zomer hogerop gaat, lijkt vast te staan. De vraag is alleen bij welke club de huidige topscorer van Almere City FC zijn loopbaan voort gaat zetten. Nadat eerder al bekend werd dat PEC Zwolle hem graag wil inlijven, meldt Omroep Gelderland nu dat ook Vitesse de spits volgt.

Een delegatie van Vitesse, bestaande uit technisch directeur Mo Allach en scout Theo Janssen, zat maandag op de tribune om Janssen aan het werk te zien in de competitiewedstrijd van Almere City tegen FC Eindhoven. Overigens heeft Janssen een verleden bij NEC, de aartsrivaal van Vitesse. De aanvaller speelde enige tijd in de jeugdopleiding van de ploeg uit Nijmegen. Zijn contract in Almere loopt tot de zomer van 2016.

In december liet PEC Zwolle-coach Ron Jans al weten een fan te zijn van de pas 20-jarige Janssen. "Hij is technisch, tactisch én als persoon goedgekeurd. Mijn handen jeuken, maar er zijn natuurlijk nog wat andere dingen die een rol spelen, te beginnen bij Vincent zelf. Maar het is duidelijk dat de trainer van PEC heel positief is over zijn komst. Is het niet vandaag dan mag het ook morgen", sprak de trainer bij FOX Sports.

Mede dankzij de treffers van Janssen won Almere City een periodetitel in de Jupiler League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen