Van Anholt: "Alles klopt op dit moment bij Heerenveen"

12 februari 2015, 14:05

Het zijn mooie tijden voor sc Heerenveen. De club uit Friesland won na de winterstop vier van zijn vijf wedstrijden en is opgeklommen naar de zesde plaats op de ranglijst. Het zelfvertrouwen is groot en dat geeft de Heerenveense burger moed met het oog op de derby tegen SC Cambuur van komend weekend.

"Op dit moment klopt alles, we ontsnappen aan tegengoals en scoren op belangrijke momenten", zegt Pele van Anholt op de clubsite over de goede serie van zijn club. Naar beneden hoeft sc Heerenveen door deze fraaie reeks niet meer te kijken. "Maar we kijken ook niet omhoog. Het belangrijkste nu is vormbehoud tonen en dan moeten we maar kijken hoe ver we komen. Vooral tegen laag geklasseerde clubs moet het beter. Wedstrijden zoals in Dordrecht mogen niet meer", verwijst hij naar het gelijkspel tegen de hekkensluiter.

Van Anholt kijkt uit nar de beladen derby tegen de ploeg uit Leeuwarden. "Cambuur is qua balbezit de derde club van de Eredivisie, dat zegt genoeg,  maar bij ons zit alles mee en bij hun zit het tegen. Cambuur scoort moeilijk, op dat gebied hebben wij juist een stap gemaakt. Voor de winterstop waren we afhankelijk van Uth, nu scoren ook anderen. Heerenveen is na de winterstop de productiefste ploeg, dat zegt genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen