AZ mist spits weer: "Opstelling kan ik wel verklappen"

12 februari 2015, 14:35

In de thuiswedstrijd tegen PSV moet AZ het nog stellen zonder Aron Jóhannsson. De Amerikaanse international, vorige week matchwinner in de wedstrijd tegen Ajax, is niet voldoende hersteld van een enkelblessure. Ook middenvelder Viktor Elm is niet van de partij, hij kampt met een bovenbeenblessure.

Over zijn opstelling tegen PSV doet coach John van den Brom niet geheimzinnig. "Dat kan ik wel verklappen. Dat zal voor jullie journalisten en voor PSV geen verrassing zijn", zegt hij bij RTV Noord-Holland. De coach houdt vast aan de tweede helft in de wedstrijd tegen FC Groningen, toen Jóhannsson en Elm er ook niet bij waren. Dat houdt in dat Robert Mühren de positie van Jóhannsson inneemt, ook Thom Haye mag starten.

Van den Brom kijkt uit naar het duel met de koploper. "Het is de nummer één tegen vier, een topper. Je ziet dat er veel belangstelling voor is, het is nu ook veel drukker dan anders. Het leeft", merkt hij.

AZ is bezig aan een goede reeks en mengt zich nadrukkelijk in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. De competitiewedstrijd tussen de Alkmaarders en PSV begint vrijdagavond om 20.00 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen