Boca Juniors rondt komst probleemkind Osvaldo af

12 februari 2015, 19:36

Zoals Marcelo London, directeur van de Argentijnse topclub, afgelopen maandag al aankondigde, vervolgt Pablo Osvaldo zijn loopbaan bij Boca Juniors. De 29-jarige aanvaller, geboren in Argentinië maar veertienvoudig international van Italië, komt over van Southampton.

Southampton nam Osvaldo medio 2013 voor vijftien miljoen euro over van AS Roma, maar in Engeland raakte hij al snel uit de gratie. In de eerste helft van 2014 speelde hij daarom op huurbasis voor Juventus en omdat de nieuwe Southampton-manager Ronald Koeman hem niet nodig had, bleef Osvaldo na de zomer in Italië, ditmaal bij Inter. In de eerste seizoenshelft scoorde de aanvaller vijf keer in twaalf wedstrijden voor de gevallen Milanese topclub, maar vanwege zijn gedrag buiten het veld kwam hij na een half jaar niet meer voor in de plannen van coach Roberto Mancini.

Omdat de transfermarkt in Europa al dicht is, leek Osvaldo zich op te kunnen maken voor het maandenlang warmhouden van de tribune in het Stadio Giuseppe Meazza, maar Boca Juniors schiet hem te hulp. Dat is speciaal voor Osvaldo, aangezien hij in zijn jeugd supporter was van de Argentijnse topclub. Boca Juniors huurt hem voor een half jaar van Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen