Fer baalt enorm: "Ik voelde me al een tijdje erg sterk"

13 februari 2015, 08:05

Leroy Fer verkeerde in een uitstekende vorm, maar kreeg deze week een ferme dreun te verwerken. Door een vervelende knieblessure staat hij de komende acht tot tien weken buitenspel. De middenvelder was in de uitwedstrijd tegen Sunderland (0-2) eerst nog trefzeker, later zou hij uitvallen vanwege het fysieke ongemak. De Oranje-international baalt als een stekker en heeft een déjà vu.

"Echt enorm balen", bromt Fer in het Algemeen Dagblad. "Ik heb een scheurtje in de knieband van mijn linkerknie. De medische staf schat de hersteltijd op acht tot tien weken. We gaan er nu alles aan doen om mij snel fit te krijgen, zodat ik in april nog van waarde kan zijn. Queens Park Rangers heeft de punten hard nodig. Ik wil graag nog mijn steentje bijdragen om ons uit de onderste regionen te krijgen", aldus de middenvelder.

Fer was de laatste weken behoorlijk op dreef. Voor zijn treffer tegen Sunderland maakte hij ook al een doelpunt tegen Swansea City. "Dat geeft een vreemd gevoel. Die doelpunten waren belangrijk, want de club beleeft niet de makkelijkste periode. Die blessure is erg vervelend. Ik dacht terug aan het WK, toen ik scoorde tegen Chili en daarna door een blessure niet meer in actie kon komen", aldus de oud-speler van Feyenoord, FC Twente en Norwich City.

Volgens velen was Fer in de vorm van zijn leven. "Dat zeg je niet over jezelf, maar ik voelde me al een tijdje erg sterk. Door de doelpunten val je meer op, zo werkt het. Ik mis nu een belangrijke periode van de club. En de interlands van Oranje tegen Turkije en Spanje, daar kan ook een streep doorheen. Ik heb mijn zinnen gezet op een terugkeer in april. Dan wil ik er alles aan doen om QPR boven de streep te houden. De teleurstelling was enorm nadat ik geblesseerd was geraakt. Maar nu ben ik alweer een stap verder. Zo snel mogelijk sterk terugkeren op het veld, dat is wat nu telt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen