NAC Breda snakt na onrustige week naar succes

13 februari 2015, 14:45

In Brabant zijn veel mensen momenteel bezig met carnaval, maar bij NAC wil men niets weten van alle festiviteiten. De focus ligt volledig op de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, die zaterdagavond op de rol staat. Het is voor NAC het einde van een onrustige week, waarin technisch directeur Graeme Rutjes vertrok, Demy de Zeeuw een contract tekende, een vervelende zaak tegen de niet speelgerechtigde Milos Zukanovic liep en verdediger Aleksandar Damcevski wegging voor een stage bij een club uit Kazachstan.

Ondertussen bereidde trainer Robert Maaskant zijn manschappen voor op het belangrijke duel in het Kyocera Stadion van ADO. De oefenmeester moet het zonder de geblesseerde Henrico Drost, Joey Suk en Jeffrey Sarpong stellen, maar kan al wel beschikken over De Zeeuw. "Demy kan een hele belangrijke speler voor ons zijn, zeker met zijn voetballend vermogen op het middenveld", zegt Maaskant op de clubwebsite. "Het toont zijn karakter dat hij er nu bij ons instapt. Het is een jongen met veel ervaring, op Champions League-niveau en hij is kampioen geworden met AZ, Ajax en Anderlecht. Ik ken hem al heel lang, het is een hele prettige jongen. Ik ben heel blij dat hij bij ons wil spelen."

ADO staat zes punten voor op NAC, waardoor het een wedstrijd van levensbelang is. "Het is een hele belangrijke wedstrijd voor ons. ADO is nog steeds een concurrent. Het wordt zo langzamerhand tijd dat we winnen. De groep is daar ook aan toe, iedereen snakt naar succes. ADO is een tegenstander die het thuis goed doet, maar daar we hebben wij geen boodschap aan. We willen winnen daar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen