Energiek Heracles wil het Feyenoord moeilijk maken

13 februari 2015, 14:54

Al zeven wedstrijden wist Heracles Almelo al niet meer drie punten bij te schrijven in de Eredivisie. Vorige week kreeg de nummer zestien van de Eredivisie aan de broek tegen Willem II (3-0) en na deze wedstrijd besefte trainer John Stegeman dat er iets moest veranderen bij de Heraclieden. Hij heeft maatregelen getroffen voor het duel met Feyenoord van zaterdagavond.

Oussama Tannane werd wederom disciplinair geschorst en Dennis Telgenkamp heeft zijn plaats onder de Almelose lat verloren aan Bram Castro. "Het begin van de week was niet leuk", geeft Stegeman toe op het digitale thuis van zijn werkgever. "Maar daarna hebben we de knop omgezet en nu hebben we weer veel energie om er tegenaan te gaan. We moeten door en dat doen we ook. We moeten het beste uit elkaar halen en daar gaan we morgen tegen Feyenoord aan werken."

De keuze om Telgenkamp ten faveure van Castro te passeren was een opvallende. "Soms moet je hele vervelende beslissingen nemen zoals een keeper wisselen, maar daarmee zijn we niet over een nacht ijs gegaan", legt Stegeman uit. "Natuurlijk is dat niet prettig voor Dennis. Het is zijn eerste jaar op het hoogste niveau en het is niet altijd top geweest. Dennis is teleurgesteld, maar hij heeft de draad weer goed opgepakt. Dat moet ook, want het gaat om het belang van de club en het team. Ik heb nog steeds veel vertrouwen in Dennis, maar voor de komende tijd kiezen we voor de ervaring van Bram."

Stegeman is zich ervan bewust dat het potje tegen Feyenoord een loodzware opgave wordt. "Feyenoord is een hele degelijke ploeg met veel beweging op het middenveld. Ze zijn verdedigend stabiel en willen veel druk op de tegenstander zetten. Het wordt een zware kluif, maar ik ben ervan overtuigd dat we het Feyenoord moeilijk kunnen maken. We willen de supporters laten zien dat we er alles aan doen om de club in de Eredivisie te houden", aldus de Heracles-coach, die niet kan beschikken over Mike te Wierik (lies/buikwand).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen