Groningen met Lindgren, Hiariej op de weg terug

13 februari 2015, 15:21

FC Groningen mist haar aanvoerder Maikel Kieftenbeld (geschorst) en verdediger Martijn van der Laan (ribblessure) komende zaterdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Trainer Erwin van de Looi, die de herstelde Jarchinio Antonia en Lorenzo Burnet wel weer kan inzetten, opteert voor het duel op Woudestein voor Rasmus Lindgren, die bij zijn terugkeer in de basis meteen de aanvoerdersband zal dragen.

"Een logische vervanger", zegt Van de Looi op fcgroningen.nl over de keuze voor Lindgren. "Rasmus en Maikel zitten qua spel dichtbij elkaar en dan is het vanzelfsprekend dat Lindgren op de plek van Kieftenbeld komt te spelen", aldus de coach van Groningen, die Yoëll van Nieff weer op de positie van linksachter posteert, waardoor Johan Kappelhof weer naar het centrum van de defensie verplaatst wordt.

De al langer geblesseerden Hilal Ben Moussa, Nick Bakker en Tom Hiariej staan nog altijd buitenspel. "Hilal heeft deze week in de beloften voor het eerst sinds lange tijd weer minuten gemaakt. Dat is volgens planning gegaan en waarschijnlijk zal hij dinsdag tijdens een wedstrijd van de beloften in combinatie met enkele A-junioren (tegen een combinatieteam van FC Emmen, red.) weer op het veld staan. Bakker zit nog steeds volop in de revalidatie en met Hiariej gaat het de goede kant op. Tom is weer aan het lopen en moet zorgen dat hij zo snel mogelijk weer kan aansluiten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen