Eindhoven tweede: "Op basis van spel dik verdiende zege"

14 februari 2015, 12:14

Dat NEC en Roda JC na 25 wedstrijden in de top drie van de Jupiler League staan, mag geen verrassing heten. De naam van FC Eindhoven, dat momenteel tweede staat, is een stuk opvallender. De ploeg van Jean-Paul de Jong won vrijdagavond weer eens, nadat er twee keer op rij verloren werd. Fortuna Sittard werd met 3-1 verslagen. De Jong spreekt van een terechte zege.

Eindhoven kwam na twintig minuten op achterstand, maar trok de wedstrijd alsnog naar zich toe. "Dit was het antwoord dat we nodig hadden na de twee verliespartijen", zegt De Jong op de website van zijn broodheer. "Op basis van het spel is de overwinning natuurlijk dik verdiend. Toch valt de openingstreffer die tevens uit de lucht viel aan de overkant. Gelukkig maken we net voor rust de gelijkmaker, waardoor we alsnog met een goed gevoel de rust in konden gaan."

"We wisten dat als we in de tweede helft het tempo hoog zouden houden, dat Fortuna Sittard het moeilijk zou krijgen", vervolgt de coach. "Gelukkig maken we dan ook de 3-1, waardoor we iets meer relax konden gaan voetballen. Daarna hadden we nog kansen om de score verder op te drijven, maar die lieten we onbenut."

Eindhoven staat nu tweede in de Jupiler League. Roda JC staat derde met evenveel punten, maar de Limburgers hebben een wedstrijd minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen