Paris SG geeft het in slotfase weg tegen Caen

14 februari 2015, 18:05   Bijgewerkt: 14 februari 2015, 19:08

Paris Saint Germain heeft de laatste test voor de eerste ontmoeting met Chelsea in de achtste finales van de Champions League, komende dinsdag in eigen huis, in mineur afgesloten. De ploeg van de bekritiseerde coach Laurent Blanc kwam zaterdag in het eigen Parc des Princes niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen middenmoter SM Caen.

Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor Paris Saint Germain. De regerend kampioen van Frankrijk nam al binnen twee minuten een 1-0 voorsprong door een fraaie goal van Zlatan Ibrahimovic. Na een voorzet van Serge Aurier toucheerde de Zweedse oud-Ajacied de bal, waarna deze in het doel verdween en Zlatan in alle rust zijn shirt uittrok om zijn volgetatoeëerde bovenlichaam te laten zien. Ezequiel Lavezzi tekende op slag van rust voor de 2-0.

Een serie blessuregevallen leidde echter de problemen in voor PSG. Yohan Cabaye, Marquinhos, Aurier en Lucas vielen geblesseerd uit. De twee laatstgenoemden deden dat toen Blanc al drie keer had gewisseld, waardoor de thuisclub met negen man verder moest. Zodoende rook Caen in de slotfase bloed. De bezoekers begonnen ineens druk te zetten en dat loonde. Emiliano Sala maakte in de 89ste minuut de aansluitingstreffer, in blessuretijd tekende Herve Bazile uit een vrije trap voor de gelijkmaker.

Paris SG, waar Gregory van der Wiel inviel, laat door het puntenverlies de koppositie in de Ligue 1 liggen. Het deelt de tweede plaats met Marseille. Beide ploegen hebben 49 punten, één minder dan koploper Lyon. Marseille speelde vrijdag tegen Reims eveneens 2-2, Lyon gaat zondag op bezoek bij Lorient.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen