Fraser: "Overwinning komt voor 50 procent door staf"

15 februari 2015, 09:12

ADO Den Haag-coach Henk Fraser schrijft de thuisoverwinning op NAC Breda van zaterdagavond voor de helft op het conto van zijn technische staf. Hij vond dat zijn wissels de doorslag gaven in het met 3-2 gewonnen duel. "Deze overwinning kunnen we voor 50 procent bij de staf neerleggen."

"We hebben heel goed gewisseld", concludeerde Fraser na afloop van de wedstrijd in het Kyocera Stadion tegenover Omroep West. "Maar na de 3-2 riepen wij: houd druk op de bal. Dat moet nog steeds bij ons vandaan komen. Wij hebben bijna geen mensen die initiatief of leiding nemen", aldus de keuzeheer van ADO.

Het was een duel met veel wendingen. Tot twee keer toe kwam ADO op achterstand door toedoen van NAC-debutant Demy de Zeeuw, maar de Hagenaars knokten zich naar 3-2. "We begonnen goed aan de wedstrijd. Maar we komen met 0-1 achter en dat geeft een tik. Guyon Fernandez kreeg nog een enorme kans op de 0-2. Daar hield keeper Martin Hansen ons in de wedstrijd", zei Fraser.

Clubtopscorer Michiel Kramer maakte het verschil, met twee doelpunten. Vorige week werd de spits nog gepasseerd door Fraser. "En ja, dan hebben we een spits die hele bijzondere kwaliteiten heeft. Hij krijgt twee kansen en scoort twee keer. Hij maakte een schitterende goal met een stiftje", stelt de trainer. "We kwamen toen in de wedstrijd. Direct kwam de 1-2 er achter aan. Maar dat was voor mijn spelers een minder grote tik dan de 0-1. Ik wilde veel risico nemen door 3-4-3 te gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen