Traoré wil Bony achterna: "Hij is een voorbeeld voor mij"

15 februari 2015, 10:09

Vitesse was in de eerste seizoenshelft zoekende naar de meest geschikte kandidaat voor de spitspositie. De Arnhemse doelpuntproductie liet in de meeste wedstrijden te wensen over. Totdat Bertrand Traoré opstond. De aanvaller uit Burkina Faso is de vaste spits in het elftal van Peter Bosz en presteert de laatste tijd uitstekend. Zaterdagavond was hij belangrijk in het thuisduel met Willem II.

Traoré werd tegen de Tilburgers niet alleen uitgeroepen tot Man of the Match, hij kreeg vlak voor tijd ook een publiekswissel van trainer Bosz. "Ik ben niet de sterspeler. Ik denk dat de hele ploeg de complimenten verdient", reageerde de spits zeer bescheiden na de 2-0 zege op Willem II. Hij maakte het tweede doelpunt van de Arnhemmers, met een zeer fraaie boogbal.

Een Afrikaan die excelleert in het shirt van Vitesse, het doet meteen denken aan Wilfried Bony. De Ivoriaan, momenteel onder contract bij Manchester City, is een voorbeeld voor Traoré. "Bony is een fantastische speler. Hij is een voorbeeld voor mij. Ik ben jong en moet nog een echte man worden. Ik hoop ooit een van de beste spelers van het Afrikaanse continent te zijn", zegt Traoré tegen Omroep Gelderland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen