Ancelotti over fluitconcerten: "Normaal na derbyverlies"

15 februari 2015, 12:19

Real Madrid heeft zich prima herpakt, na het debacle van vorige week. Met een degelijke 2-0 zege op Deportivo La Coruna werd de kater van het 4-0 verlies bij Atlético Madrid enigszins weggespoeld. Trainer Carlo Ancelotti vindt dat zijn spelers goed gereageerd hebben, na een moeilijke week.

Doelpunten van Isco en Karim Benzema brachten Real Madrid de zege in het eigen Estadio Santiago Bernabéu, waar de spelers van De Koninklijke aanvankelijk werden uitgefloten door het eigen publiek. "Dat was niet eenvoudig voor ons", aldus Ancelotti. "We hebben een lastige week achter de rug. Gelukkig zijn we hier uitgekomen, door een overwinning. We hadden wat zorgen, maar het is weer goed gekomen", stelt de Italiaan.

Ancelotti kon wel begrip opbrengen voor de fluitconcerten van de Madrileense fans. "Dat is normaal, het is zeer frustrerend om een derby met 4-0 te verliezen. Voor de supporters, maar ook voor ons", zegt de coach van Real Madrid, dat komende woensdag tegen Schalke 04 speelt in de achtste finale van de Champions League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen