Sainsbury in basis PEC Zwolle, Eagles met dezelfde elf

15 februari 2015, 13:56

De Friese derby tussen SC Cambuur en sc Heerenveen is niet de enige regionale clash die deze zondagmiddag op het menu staat in de Eredivisie. Om 14.30 uur wordt de burenruzie tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles afgetrapt in het IJsseldeltastadion in Zwolle. Het is een krachtmeting tussen de nummers vijf en vijftien van de ranglijst. PEC Zwolle kan derde worden, maar dan moet het wel winnen.

Bij PEC Zwolle keert Trent Sainsbury terug in de basis. De verdediger, die met Australië de Azië Cup wist te winnen, vervangt Thomas Lam. Stef Nijland staat in de spits, omdat Tomas Necid er nog niet bij is wegens fysieke klachten. Winteraanwinst Eli Babalj zit voor het eerst op de bank bij de ploeg van trainer Ron Jans, hij is vrijdag speelgerechtigd verklaard door de KNVB. Mustafa Saymak maakt zijn rentree in de wedstrijdselectie na een vervelende knieblessure.

Bij Go Ahead staat Mickey van der Hart onder de lat. De doelman speelde vorige week en zeer ongelukkige rol, toen hij door een polletje onder een bal door schoot tegen Ajax (1-2 verlies). Trainer Foeke Booy houdt vast aan dezelfde namen die tegen Ajax zeer onfortuinlijk waren.

Opstellingen

PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Van der Werff, Sainsbury, Van Hintum; Brama, Rienstra, Drost; Lukoki, Nijland, Thomas

Go Ahead Eagles: Van der Hart, Nieuwpoort, Vriends, Van der Linden, Schenk, Overgoor, Duits, Rijsdijk, Türüç, Plet, Verhoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen