Juventus laat punten liggen bij laagvlieger Cesena

15 februari 2015, 22:48   Bijgewerkt: 15 februari 2015, 23:12

Juventus heeft verzuimd het gat met AS Roma te vergroten. De Oude Dame kwam zondag bij laagvlieger Cesena niet verder dan 2-2. De Romeinen hadden eerder op de dag al punten verspeeld tegen hekkensluiter Parma (0-0).

Cesena nam na een kwartier spelen zelfs brutaal de leiding. Milan Djuric schoot de 1-0 binnen na slordig balverlies van Juventus. Nog voor rust stelde de ploeg uit Turijn orde op zaken. Alvaro Morata en Claudio Marchisio zorgden voor de ommekeer.

Twintig minuten voor tijd moest Buffen voor de tweede maal vissen. Franco Brienza schoot de thuisploeg langszij, na terugleggen van Djuric. Bij 2-2 bleef het, mede door een gemiste strafschop van Juventus-middenvelder Arturo Vidal. Topscorer Carlos Tévez ontbrak bij de bezoekers door een schorsing.

Omdat Roma ook al punten verspeelde heeft de remise geen gevolgen voor de ranglijst. De voorsprong van Juventus blijft zeven punten. Over twee weken treffen beide ploegen elkaar in Rome. Cesena blijft op de negentiende en voorlaatste plaats staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen