Langer verblijf Willems prioriteit bij PSV: "We zien het wel"

16 februari 2015, 09:35

PSV heeft de samenwerking met Santiago Arias afgelopen week tot medio 2019 verlengd, maar dat is lang niet het enige contractnieuws wat de Eindhovense club deze maanden naar buiten willen brengen. De koploper van de Eredivisie bouwt aan de toekomst en in het kader hiervan wil het Jetro Willems, Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh, die alleen een verbintenis tot medio 2017 hebben, ook langer vastleggen.

Willems, die dit seizoen indruk maakt met zijn rushes en assists, heeft de prioriteit bij technisch manager Marcel Brands. De gesprekken met de linksachter zijn al een tijdje aan de gang en PSV hoopt deze snel af te ronden. Net als Memphis Depay en Georginio Wijnaldum is de vleugelverdediger een aantrekkelijke speler voor clubs uit het buitenland. "Ik denk niet dat ik het op zo'n manier zie. Ik kijk wat mijn belangen zijn en wat PSV wil", zegt Willems in De Telegraaf.

De toekomst zal het leren, denkt Willems. "Ik hoop dat ik de goede beslissing maak. Bij Sparta heb ik destijds steeds gezegd dat ik niet weg zou gaan, maar uiteindelijk ging ik toch weg. Daarom wil ik dat nu ook niet zeggen. Op dit moment denk ik ook helemaal niet aan verlengen of weggaan. Ik denk aan kampioen worden", aldus de linksback, die een contractverlenging in ieder geval niet uitsluit. "We zien het wel. Als PSV met een goede aanbieding komt, weet je het nooit. Het is sowieso geen straf om te blijven, natuurlijk. Ik ben pas twintig."

Willems leverde dit seizoen al tien assists in competitie verband en was in de Europa League ook al drie keer aangeven bij een doelpunt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen