Hazard: "Mourinho verwacht meer goals van mij"

17 februari 2015, 07:30   Bijgewerkt: 16 februari 2015, 21:31

Eden Hazard tekende vorige week een nieuw contract bij Chelsea, dat hem naar verluidt 270.000 euro per week zal opleveren. Manager José Mourinho verwacht er wel iets voor terug van de Belgische smaakmaker, namelijk meer doelpunten.

"De kritiek dat ik te weinig scoor, is er altijd al geweest, behalve misschien in mijn laatste seizoen bij Lille. Maar ik probeer eraan te werken en ik ben al vaak beslissend geweest in belangrijke wedstrijden", vertelt Hazard aan Sporza. "Door elke week op het hoogste niveau te spelen, heb ik al veel ervaring gewonnen en ik word nog altijd beter. Ik ben nog altijd maar 24 en heb toch al wat mooie dingen laten zien. Ik hoop dat ik vooruitgang kan blijven maken en dat we dit jaar en volgend jaar prijzen kunnen pakken."

"José Mourinho verwacht van mij wel meer doelpunten. Aanvallers moeten scoren en assists geven. Ik scoor misschien minder, maar ik compenseer dat wel door veel kansen te creëren. Ik dwing veel vrije trappen en penalty's af, maar Mourinho wil meer goals zien van mij. Zoals Messi en Ronaldo, die elke wedstrijd twee of drie keer scoren", aldus Hazard.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen