Huntelaar in Schalke-basis: "We weten hoe belangrijk hij is"

17 februari 2015, 12:48

Klaas-Jan Huntelaar was de afgelopen drie wedstrijden van Schalke 04 geschorst en kampte in aanloop naar het Champions League-duel met Real Madrid met een virus, maar de Nederlandse spits zal gewoon aan de aftrap staan in de eerste confrontatie met De Koninklijke, die woensdagavond in Gelsenkirchen gespeeld wordt.

Schalke-coach Roberto Di Matteo hoefde niet lang na te denken in zijn keuze om Huntelaar in de basis te laten starten tegen Real Madrid. Ploeggenoot Tranquillo Barnetta is blij dat de spits weer kan spelen. "We weten allemaal wat we aan The Hunter hebben en hoe belangrijk hij voor ons elftal is. Zijn terugkeer is zeker een voordeel voor ons."

De negentienjarige doelman Timon Wellenreuther zal bij Schalke debuteren in de Champions League, omdat Fabian Giefer en Ralf Fährmann niet inzetbaar zijn wegens blessures. Met Jefferson Farfán en Julian Draxler ontbreken er verder nog twee belangrijke spelers bij Die Königsblauen.

Bij Real Madrid keert Pepe waarschijnlijk terug, maar coach Carlo Ancelotti kan nog niet beschikken over Sergio Ramos, James Rodríguez, Luka Modric, Fábio Coentrão en Sami Khedira.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen