Heracles Almelo vier tot zes weken zonder Te Wierik

17 februari 2015, 15:10   Bijgewerkt: 17 februari 2015, 15:21

Mike te Wierik is gisteren (maandag) met succes geopereerd aan zijn buikwandblessure. De verdediger van Heracles Almelo zal door de operatieve ingreep wel vier tot zes weken buitenspel staan. Dat hebben de Almeloërs via de officiële kanalen bevestigd.

"Ze hebben een matje aangebracht in de buikwand", legt Te Wierik uit. "Die blessure trok ook door naar de lies. Ik had er al een jaartje last van, maar de pijn werd nu steeds heviger. Daarom hebben we, in overleg met de trainers en medische staf, ervoor gekozen om nu te opereren. Dan kan ik aan het einde van het seizoen nog belangrijk zijn voor het team. De dokter heeft gezegd dat het allemaal goed gelukt is. Nu heb ik wel wat last, het trekt een beetje in de lies. Ik moet dus even rustig aan doen. Normaal staat er vier tot zes weken herstel voor, maar ik hoop binnen een maand weer op het veld te staan. Daar gaan we voor."

Te Wierik maakte dit seizoen tot dusver negentien keer zijn opwachting voor de Heraclieden. Afgelopen zaterdag was hij vanwege zijn kwetsuur al niet inzetbaar tegen Feyenoord. Zonder de verdediger wist Heracles met 2-0 te winnen van de Rotterdammers.

Heracles hoopte dat Te Wierik na het seizoen geopereerd zou kunnen worden, maar dat was niet mogelijk. Door de operatie mist de verdediger in ieder geval de komende wedstrijden, tegen achtereenvolgens FC Utrecht (thuis), SC Cambuur (uit), Vitesse (thuis) en ADO Den Haag (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen