Umbro komende vijf seizoenen shirtsponsor PSV

17 februari 2015, 15:40

Umbro is de komende vijf seizoenen de shirtsponsor van PSV. De Eindhovenaren hebben dinsdag met het Britse voetbalmerk overeenstemming bereikt over een partnerschap, dat met ingang van het volgende seizoen ingaat. Umbro wordt de officiële kledingleverancier van het eerste elftal, Jong PSV, alle jeugdteams en het vrouwenelftal. Dat meldt de koploper van de Eredivisie via de officiële kanalen van de club.

Technisch manager Marcel Brands onderhandelde al een tijdje met Umbro en is blij dat er een akkoord is bereikt. "Onze technische staf is vanaf het eerste moment aangesloten geweest in de besluitvorming over een nieuwe kledingpartner en was direct onder de indruk van de manier waarop dit traditionele, echte voetbalmerk zich presenteerde. De aanpak van Umbro heeft onze verwachtingen op zowel technisch, functioneel vlak als qua design overtroffen. We gaan een mooie periode tegemoet met unieke, authentieke PSV-tenues van topkwaliteit."

Umbro maakt sinds 2013 deel uit van de ambitieuze Amerikaanse Iconix Brand Group. Het Britse voetbalmerk wil haar status in het internationale voetbal 'heroveren' en PSV moet daarin 'een sleutelrol' vervullen. Naast de Eindhovense club zijn ook clubs als Everton en Hull City (Engeland), Grêmio en Vasco da Gama (Brazilië) en Gamba Osaka (Japan) ook verbonden aan het merk.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen