Titel blijft hoofddoel AS Roma: "Maar EL is een grote prijs"

17 februari 2015, 16:36

Met AS Roma treft Feyenoord donderdag een dolende tegenstander. Maar liefst vier van de laatste vijf competitiewedstrijden van de ploeg uit de Italiaanse hoofdstad eindigden in een gelijkspel, afgelopen weekend werd het 0-0 tegen hekkensluiter Parma. Hierdoor is de achterstand op koploper Juventus opgelopen tot zeven punten en lijkt het kampioenschap buiten bereik, maar daar denkt Ashley Cole anders over.

In gesprek met Feyenoord TV laat Cole weten dat de doelstellingen van zijn club voor dit seizoen onveranderd zijn. Nu Juventus verder weg geslopen is, gaat Roma de Italiaanse titel niet laten varen en ineens alle pijlen richten op de Europa League. "Nee, voor ons blijft het hetzelfde. AS Roma is al zeker tien jaar geen kampioen geworden, dus iedereen in onze selectie wil heel graag de titel pakken. Maar de Europa League is ook een grote prijs, je speelt tegen goede teams. We kijken ernaar uit, hopelijk volgt donderdag voor ons de ommekeer."

"De hebben de komende week nodig om ons te herpakken", vindt de Engelse back. "Het wordt een zware wedstrijd tegen Feyenoord, we moeten hard werken en goed trainen om tot betere resultaten te komen."

De heenwedstrijd in de EL tussen AS Roma en Feyenoord, in Italië, begint donderdag om 21.05 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen