Huntelaar: "Gebrek aan wedstrijdritme geen probleem"

17 februari 2015, 18:13   Bijgewerkt: 17 februari 2015, 23:24

De afgelopen drie wedstrijden van zijn club in de Bundesliga miste Klaas-Jan Huntelaar door een schorsing, maar in de Champions League mag hij weer aan de bak. De spits verschijnt woensdag aan de aftrap in het duel met Real Madrid, zijn oude club. Huntelaar is er klaar voor, liet hij daags voor het duel weten.

"Na mijn schorsing in de Bundesliga kijk ik enorm uit naar deze wedstrijd. Ik richt me volledig op dit duel, want in Duitsland ben ik ook voor de volgende wedstrijd nog geschorst", zegt Huntelaar, die op 31 januari een rode kaart kreeg in het competitietreffen van Schalke 04 met Hannover 96. Sindsdien zit hij in Duitsland in het strafbankje, maar in Europa is deze schorsing niet geldig. Huntelaar gaat er vanuit dat het geen nadeel voor hem is dat hij de afgelopen weken niet heeft kunnen spelen. "Dat is nu wat wedstrijdritme mis, is voor mij geen probleem."

Huntelaar rekent erop dat zijn team een beter figuur slaat dan vorig jaar, toen het thuis met 1-6 van Real Madrid verloor. "We gaven de doelpunten toen veel te gemakkelijk weg", weet de spits nog. "We kregen kansen op de 1-1, maar verloren ons hoofd toen het eenmaal 1-3 stond. We wilden toen te veel laten zien."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen