VVV houdt De Graafschap op afstand in periodestrijd

17 februari 2015, 23:51

Een periodetitel begint te lonken voor VVV Venlo. De ploeg uit Limburg pakte dinsdagavond een heel belangrijk punt op bezoek bij De Graafschap, een directe concurrent. Het werd in Doetinchem 1-1.

VVV-spits Melvin Platje opende de score vanuit een strafschop, na de pauze maakte De Graafschap gelijk via Jeffrey van Ewijk. Aan deze goal hing een luchtje van buitenspel, maar de treffer werd goedgekeurd. In blessuretijd leek De Graafschap vervolgens nog de 2-1 te maken, maar deze treffer werd afgekeurd.

Door de remise blijven De Graafschap en VVV Venlo op gelijke hoogte in de Jupiler League, beide clubs hebben veertig punten uit 25 duels en staan daarmee op een gedeelde zevende plaats. Belangrijk is echter vooral de stand in de derde periode. Daarin blijft VVV door het puntje op de Vijverberg op plek twee staan, achter NEC. Maar omdat NEC al een periode gewonnen heeft, zou de tweede plaats voldoende zijn om de periodetitel te bemachtigen. VVV heeft één punt meer dan Sparta, De Graafschap volgt daar weer een punt achter.

De Graafschap-VVV Venlo zou eigenlijk 6 februari wordt gespeeld, maar het duel werd toen afgelast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen