Vreman: "We hebben te weinig gekregen"

18 februari 2015, 00:00   Bijgewerkt: 17 februari 2015, 23:51

In de schaduw van het Champions League-geweld stonden De Graafschap en VVV Venlo dinsdag tegenover elkaar in de Jupiler League. Het duel op de Vijverberg, van groot belang in de strijd om de derde periode, eindigde in 1-1. Daar was vooral VVV tevreden mee, want De Graafschap was de betere ploeg.

VVV kwam via een strafschop van Platje op voorsprong, maar verloor daarna de controle over de wedstrijd. "We hadden na de 0-1 ongelooflijk veel moeite met De Graafschap, dat was hun verdienste. We moeten heel blij zijn met dit punt, dat we koesteren. De tegenstander had het beter voor elkaar, was scherper. Een compliment aan De Graafschap", zegt VVV Venlo-coach Maurice Steijn op de website van De Graafschap.

Coach Jan Vreman van De Graafschap vindt ook dat zijn ploeg meer verdiend had. "Ik ben niet blij met een punt. Helaas. We hebben te weinig gekregen. Maurice zegt goed dat we de bovenliggende partij waren, al moesten we in de eindfase van ons spel meer afdwingen. Dat lukte niet. Het is zuur dat we de bovenliggende partij waren en er niet meer uithalen. Maar nogmaals: ik ben blij en trots over de manier waarop we in deze belangrijke wedstrijd voor de dag kwamen. We konden bovenin de periode komen, alleen de uitslag was niet goed. Ik ben trots op de groep zelf. Het enige waar ik ontevreden over ben, is dat het resultaat niet optimaal was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen