Van de Looi: "Mooi en fijn dat we eruit zijn gekomen"

18 februari 2015, 14:48

Erwin van de Looi is blij dat zijn contractverlenging bij FC Groningen rond is. De voormalig verdediger heeft voor één jaar bijgetekend, tot de zomer van 2016. Hij vindt het logisch dat vooralsnog niet verder gekeken wordt dan naar het volgende seizoen, laat hij weten in een reactie op de website van FC Groningen.

"We zijn al een tijdje met elkaar in gesprek, waarbij de insteek van beide partijen was dat we met elkaar verder wilden. Ook de duur van het contract – voor één seizoen – is bewust. Ook van mijn kant. Je moet met elkaar weliswaar ook nadenken over de wat langere termijn, maar ik vind het logisch dat je met je hoofdtrainer jaarlijks evalueert en de situatie per seizoen goed bekijkt. Het is mooi en fijn dat we eruit zijn gekomen", stelt hij.

Van de Looi haalde in zijn eerste seizoen Europees voetbal met FC Groningen en staat nu met de club in de halve finale van de KNVB Beker. Hij is ervan overtuigd dat hij mooie dingen kan bereiken met deze selectie. "Er staat nu een mooie kern, die nog stabieler en beter zal worden. Daarmee denken wij volgend seizoen weer een nieuwe volgende stap te kunnen zetten. Maar ook dit seizoen is er nog genoeg om voor te spelen. We doen in de competitie mee om de posities waarop we willen eindigen en er wacht ons begin april een prachtige halve finalewedstrijd om de beker, thuis tegen Excelsior. We hebben het vorige seizoen op fantastische wijze weten af te sluiten, met Europees voetbal als beloning. We gaan voor een soortgelijk scenario dit jaar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen