Berusting bij Schalke 04: "Prima figuur geslagen"

19 februari 2015, 09:11

Een 0-2 thuisnederlaag, het is een uitslag die de return overbodig maakt. Toch zit niemand bij Schalke 04 in zak en as. Vorig seizoen verloor de Duitse ploeg op eigen veld met maar liefst 1-6 van Real Madrid en vergeleken met dat duel, kwam Schalke nu een stuk beter voor de dag.

"Over het resultaat kunnen we natuurlijk niet echt tevreden zijn", reageert verdediger Benedikt Höwedes op de clubwebsite. "Maar we hebben in grote delen van de wedstrijd goed gespeeld, achterin gaven we weinig kansen weg. Twee keer wisten ze te scoren, bij die momenten hadden we misschien wat oplettender moeten zijn. Bij de 0-1 van Cristiano Ronaldo stonden we positioneel niet goed, want er stonden meer verdedigers dan aanvallers."

"Dat soort dingen mogen niet gebeuren", vervolgt de Duitser. "Daarnaast is het jammer dat we zelf een keer de lat raken en een andere grote kans laten liggen. Het is jammer dat we niet een wat beter resultaat konden boeken, want we hebben een prima figuur geslagen. We hebben onze huid duur verkocht", vindt hij.

"De situatie voor de return is nu natuurlijk ongelukkig", vervolgt Höwedes. "Maar ook in Madrid willen we onszelf op een goede manier presenteren. Opgeven doen we niet, een wonder kan altijd gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen