Van der Werff tekent contract tot 2019 bij Vitesse

19 februari 2015, 10:41

De overstap van Maikel van der Werff naar Vitesse is rond. De 25-jarige verdediger komt in de zomer over van PEC Zwolle, waar zijn contract afloopt, en tekent tot medio 2019 in Arnhem. "We zijn onder de indruk geraakt van zijn ontwikkeling en mogelijkheden", aldus Vitesse-directeur Mo Allach.

PEC Zwolle nam Van der Werff in januari 2013 over van FC Volendam. Met de club uit Overijssel won de verdediger vorig jaar de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. In totaal speelde hij tot dusver 52 officiële wedstrijden voor de club van coach Ron Jans, de verdediger wist drie keer te scoren.

"Maikel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare en goed voetballende centrale verdediger", zegt Allach op de website van zijn club. De directeur van Vitesse is blij met de komst van Van der Werff. "Met het oog op de toekomst is hij een welkome versterking voor de selectie. Wij hebben hem de afgelopen maanden intensief gevolgd en zijn onder de indruk geraakt van zijn ontwikkeling en mogelijkheden."

Van der Werff is woensdag al medisch goedgekeurd bij Vitesse, laat de Arnhemse club weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen