Terry wil bijtekenen: "De club weet hoe ik erover denk"

19 februari 2015, 13:16

Hij is al 34 jaar en speelt al sinds 1998 in het eerste elftal, maar John Terry is nog altijd niet uitgekeken op Chelsea. De huidige verbintenis van de centrale verdediger loopt komende zomer af, maar Terry hoopt in aanmerking te komen voor contractverlenging. Dat laat hij weten in gesprek met de BBC.

Volgens Terry heeft hij zijn wens om langer op Stamford Bridge te blijven al kenbaar gemaakt bij de leiding. "De club weet hoe ik erover denk", zegt de verdediger, nog altijd een vaste basisspeler. "Ik wil graag blijven, hopelijk zijn mijn prestaties voor het bestuur aanleiding om verder met me te gaan. Ik wil hier nog een jaar blijven en daarna de situatie opnieuw bekijken. Ik bekijk alles nu jaar voor jaar, een andere keus heb ik niet."

Sinds het seizoen 2004/2005 is Terry aanvoerder van Chelsea en hij is inmiddels de meest succesvolle 'captain' uit de geschiedenis van de club. Onder zijn aanvoering wonnen de Londeren drie landstitels, een Champions League en vier FA Cups. In totaal speelde de verdediger al 656 wedstrijden voor Chelsea.

Frank Lampard, een generatiegenoot van Terry, vertrok afgelopen zomer uit Stamford Bridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen