Feyenoord met Vilhena in basis, Roma start met Totti

19 februari 2015, 18:20

Feyenoord begint vanavond met Tonny Vilhena in de basis aan de uitwedstrijd tegen AS Roma, de eerste ontmoeting in de tweede ronde van de Europa League. De middenvelder is de vervanger van de gepasseerde Jean-Paul Boëtius, die wel op de bank zit bij de Rotterdammers.

Centraal in de defensie vervangt Khalid Boulahrouz de geblesseerde Sven van Beek. De voormalig Oranje-international vormt een duo met Terence Kongolo. Luke Wilkshire en Miquel Nelom zijn de vleugelverdedigers van Feyenoord. Eerstgenoemde ontbrak afgelopen weekend nog tegen Heracles Almelo (2-0 verlies). Door de rentree van Wilkshire start jongeling Rick Karsdorp als reserve.

Kenneth Vermeer staat zoals gebruikelijk in het doel van Feyenoord. Het middenveld bestaat uit Karim El Ahmadi, Jordy Clasie en Lex Immers. Zij moeten aanvallers Jens Toornstra, Colin Kazim-Richards en Vilhena van aanvoer voorzien.

Bij AS Roma staat clubicoon Francesco Totti in de basis. De routinier was afgelopen weekend tegen Parma (0-0) nog afwezig, maar is inmiddels volledig hersteld. Kevin Strootman ontbreekt bij de thuisclub. De Nederlandse middenvelder kampt met een knieblessure.

De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord, in het Stadio Olimpico, begint om 19.00 uur.

Opstellingen

AS Roma: Skorupski; Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Gervinho, Totti, Verde

Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Boulahrouz, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Immers, Clasie; Toornstra, Kazim-Richards, Vilhena

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen