Spurs-Viola gelijk, Balotelli en Guidetti belangrijk, rood Büttner

19 februari 2015, 23:29   Bijgewerkt: 20 februari 2015, 01:24

De kraker tussen Tottenham Hotspur en Fiorentina in de tweede ronde van de Europa League heeft geen winnaar opgeleverd. Het treffen op White Hart Lane eindigde donderdag in een 1-1 gelijkspel. Liverpool won op het eigen Anfield met 1-0 van Besiktas, terwijl titelverdediger Sevilla Borussia Mönchengladbach met dezelfde cijfers vloerde. Internazionale gaf in blessuretijd de winst uit handen bij Celtic: 3-3.

Fiorentina hoort bij de best voetballende ploegen van de Serie A, maar dat het verschil tussen de Engelse en Italiaanse competitie in de laatste jaren enorm gegroeid is, werd in de uitwedstrijd van La Viola tegen Tottenham Hotspur direct duidelijk. The Spurs domineerden aanvankelijk en kwamen ook al binnen vijf minuten op 1-0, doordat Roberto Soldado raak schoot uit de draai na een hoekschop.

Naarmate de tijd verstreek, kwamen de bezoekers uit Florence wel iets beter in hun spel en dat leverde in de 36ste minuut de gelijkmaker op via Jose Basanta. De verdediger tikte in de rebound binnen na een vrije trap. Op slag van rust was Tottenham dicht bij de 2-1, voormalig FC Twente-speler Nacer Chadli raakte de lat. In de tweede helft kwam Fiorentina minder in de problemen dan in de eerste 45 minuten het geval was. Gescoord werd er niet meer in Londen, waar Michel Vorm reserve was bij de thuisclub.

De returns zijn volgende week. De inzet is een plek in de achtste finales van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen