Van den Berg ontbreekt mogelijk tegen Groningen

20 februari 2015, 15:03

Joey van den Berg ontbreekt zondag mogelijk bij SC Heerenveen in de noordelijke derby tegen FC Groningen. De middenvelder hield aan de andere derby, afgelopen weekend tegen Cambuur, knieklachten over. Van den Berg stond deze week nog niet op het trainingsveld.

Coach Dwight Lodeweges hoopt dat Van den Berg zaterdag wel weer kan meetrainen. "Als hij maar één keer meedoet, zou al belangrijk zijn", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. De geschorste Kenny Otigba en de geblesseerde Sam Larsson ontbreken sowieso bij Heerenveen.

Heerenveen heeft de afgelopen dagen al getraind op alternatieven, mocht Van den Berg ook afhaken voor het duel met FC Groningen. Lodeweges: "We trainen vanmiddag (vrijdag, red.) nog een keer en gaan daarna de verschillende opties doornemen, zodat we zaterdag specifiek kunnen trainen."

Heerenveen maakte in de laatste thuiswedstrijden indruk tegen Vitesse, Feyenoord en PEC Zwolle. Dat moet tegen FC Groningen een vervolg krijgen. "We willen de mensen weer vermaken", aldus Lodeweges. Hij vindt Groningen een goede ploeg. "Met Chery, Rusnak, Tibbling en De Leeuw, die een geweldige loper en kopper is, beschikt Groningen over een prima elftal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen