Stegeman: "Als speler veel vertrouwen halen uit 'Feyenoord'"

20 februari 2015, 15:27

Heracles Almelo knokt dit seizoen tegen degradatie, maar afgelopen weekend won de ploeg in het eigen Polman Stadion wel van Feyenoord (2-0). Het geeft coach John Stegeman veel vertrouwen. Zaterdag krijgt Heracles visite van FC Utrecht.

"De wedstrijd tegen Feyenoord heeft een goed gevoel opgeleverd, we hebben laten zien wat we kunnen brengen", aldus Stegeman op de clubwebsite. "Als we gedisciplineerd spelen en onze taken uitvoeren dan kunnen we dus zelfs van Feyenoord winnen. Het is belangrijk dat we dat weer kunnen oproepen. Als speler zou ik veel vertrouwen halen uit afgelopen weekend, maar Utrecht is ook een goede ploeg."

"Ze hebben afgelopen weekend vrij gemakkelijk met 6-1 van FC Dordrecht gewonnen. Er gebeurde veel en ze hebben met Sebastién Haller een spits die vier keer scoorde. Ze hanteren een duidelijke manier van voetballen, nemen initiatief en voetballen van achteruit. Daarin is de hand van trainer Rob Alflen zichtbaar en dat is knap. Wij moeten zelf tot constante prestaties zien te komen en niet weer in weken van uitersten belanden."

Stegeman kan niet beschikken over Thomas Bruns (geschorst), Mike te Wierik (deze week succesvol geopereerd aan een buikwandblessure) en Oussama Tannane (disciplinair geschorst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen