PSV mist geblesseerde Arias tegen FC Dordrecht

20 februari 2015, 15:46

Eredivisiekoploper PSV moet het zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Dordrecht stellen zonder Santiago Arias. De Colombiaanse rechtsback hield aan de eerste ontmoeting met Zenit St. Petersburg (0-1 verlies, donderdag) in de tweede ronde van de Europa League een voetblessure over.

"Hij is naar het ziekenhuis voor een MRI-scan. Daar zal blijken wat er precies aan de hand is. Verder kan ik er nog weinig over zeggen", zegt coach Phillip Cocu op PSV.nl. De oefenmeester liet verder weten dat Stijn Schaars op de weg terug is. De middenvelder sukkelt al maanden met zijn knie. "Het gaat goed, het duurt niet lang meer voordat hij weer minuten gaat maken. Het zou mooi voor hem zijn. Voor hem is het belangrijkst dat hij wedstrijden gaat spelen, vertrouwen terugkrijgt en ritme opdoet. Ik ben blij als hij weer aansluit, want hij is heel waardevol met zijn ervaring. Het is aan hem wanneer hij weer gaat spelen. Eerst zal dat bij Jong PSV zijn. Als dat goed gaat, sluit hij weer bij ons aan."

PSV heeft na het verlies tegen Zenit, dat gezien de kansenverhouding onnodig was, de knop omgezet richting het duel met FC Dordrecht. "De spelers waren teleurgesteld na afloop, maar we hebben het goed verwerkt en er een streep onder gezet", vervolgt Cocu. Hij hoopt op een vroege goal tegen FC Dordrecht. "Dat is altijd lekker. Als wij in het Philips Stadion spelen, dan moeten we winnen. De wedstrijd kan zo lastig worden als we zelf toelaten. Je krijgt het niet cadeau. We moeten keihard werken en het weer kunnen opbrengen om de hele wedstrijd scherp te zijn. De absolute wil om te winnen moet aanwezig zijn. Uiteindelijk gaat het om de drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen