ADO heeft shirts tekort: "We zitten niet bij FC Barcelona"

20 februari 2015, 20:13

De spelers van ADO Den Haag hebben een opmerkelijk verzoek gekregen van de clubleiding. De spelers mogen in het restant van dit seizoen geen wedstrijdshirts meer weggeven, omdat de voorraad op begint te raken. Tenues na een wedstrijd in het publiek gooien is vanaf nu dus uit den boze in de Hofstad.

Mocht een speler van ADO de komende maanden toch nog een shirt weggeven, krijgt hij een boete van vijfhonderd euro. "We moeten realiseren dat we niet bij Barcelona zitten, waar men 100 shirts op voorraad heeft", reageert coach Henk Fraser bij Omroep West. "Normaal gesproken als wij winnen geven ik mijn shirt weg, maar daar hangt nu wel een heel hoog prijskaartje aan", vult spits Mike van Duinen aan. "Ik vind het jammer, want als we winnen geef ik het graag weg." Mocht ADO komend weekend winnen van PEC Zwolle, moet de spits iets anders doen. "Ik denk dat ik mijn ondershirt maar het publiek in gooi", lacht de aanvaller. "Je moet wat hè."

Het 'nieuws' over de shirts werd vrijdag de wereld ingeholpen door ADO Den Haag-doelman Martin Hansen, door middel van twee berichten op Twitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen