Vd Heijden gaat weg: "Dat voelen ze bij de club ook aan"

20 februari 2015, 21:47

Jan-Arie van der Heijden maakt er geen geheim van dat hij Vitesse na dit seizoen gaat verlaten. Het contract van de centrale verdediger loopt af en een avontuur in het buitenland lonkt, geeft hij toe bij Omroep Gelderland. De kans dat hij langer in het Gelredome blijft is minimaal, laat de oud-Ajacied weten.

"Ik denk dat ze het bij de club ook wel aanvoelen. De kans is vrij groot dat ik volgend seizoen ergens anders speel", zegt Van der Heijden. Met Maikel van der Werff trok Vitesse onlangs een nieuwe centrale verdediger aan. Hij komt in de zomer transfervrij over van PEC Zwolle en lijkt derhalve de beoogde opvolger van Van der Heijden. "Het is ook logisch dat Vitesse bezig is met de selectie voor volgend seizoen", vindt de Vitessenaar.

Met Vitesse speelt Van der Heijden komend weekend tegen FC Twente, een directe concurrent. "We willen ze geen kans geven en er weer vol bovenop zitten.  Ik denk dat wij altijd wel het spel maken. Dat zal zondag niet anders zijn. Het ligt ons ook het beste, hoewel je soms de tegenstander ook iets meer de bal geeft om ruimte te creëeren. Zij zetten soms ook druk, maar ik denk dat ze tegen ons ook wel wat zullen inzakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen