Van Zeelst met twee goals held RKC: "Schrok er zelf van"

21 februari 2015, 11:16

RKC Waalwijk staat onderaan in de Jupiler League en vrijdagavond leek zich tegen Jong Ajax een nieuwe nederlaag aan te dienen. In eigen stadion stond er in de pauze een 2-4 achterstand op het bord. In de tweede helft kwam de ploeg echter langszij, door twee late doelpunten van Simon van Zeelst. De matchwinner is dolblij met zijn treffers tegen de Amsterdammers.

In de 78ste minuut maakte Van Zeelst de 3-4, waarna hij in blessuretijd voor de gelijkmaker tekende. Een opsteker voor de Waalwijkers. "Ik schrok er zelf van", lachte Van Zeelst na afloop in gesprek met Omroep Brabant. "Dit zijn mijn eerste twee treffers in het betaald voetbal. Daar ga ik toch even een biertje op drinken."

De nieuwe RKC-coach Peter van den Berg bekeek het duel van de tribune. Hij was met name over de tweede helft zeer te spreken. "In de eerste helft heb ik veel gezien waarmee we aan de slag kunnen. Maar van de tweede helft heb ik genoten."