Clasie kijkt uit naar return: "In Rome al kippenvel van fans"

21 februari 2015, 11:39

Dit weekend speelt Feyenoord de derby tegen stadgenoot Excelsior, maar bij de Rotterdamse club zullen de meeste ogen toch gericht zijn op komende donderdag. Dan speelt Feyenoord de return tegen AS Roma in de Europa League. Jordy Clasie kijkt uit naar de tweede confrontatie met de miljoenenploeg uit Rome.

Feyenoord verschafte zich donderdag een prima uitgangspositie voor de volgende ronde, door met 1-1 gelijk te spelen. "We laten om de zoveel tijd zien dat we tegen grotere ploegen wel degelijk kunnen pieken. Ik heb ook genoten van de goal die we maakten. Ik realiseer me tegelijkertijd dat we in fases ook geluk hebben gehad. AS Roma kon nog twee keer scoren, maar dat geluk verdienden wij ook wel een keer", zegt hij in het AD

Clasie verwacht dat de wedstrijd in De Kuip één van de hoogtepunten wordt in zijn loopbaan. "Dat wordt een geweldige wedstrijd. Ik kreeg in Rome al kippenvel van onze fans. In het stadion zag ik meer dan 5000 man uit hun dak gaan in ons vak. Daarom heb ik mijn shirt ook niet gewisseld met een Italiaanse speler maar heb ik dat aan de supporters die meereisden geschonken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen