Uitblinker Pirlo: "Goal was boodschap aan gehele Serie A"

21 februari 2015, 12:49

Andrea Pirlo toonde vrijdagavond maar weer eens zijn waarde voor Juventus. De ervaren middenvelder was de matchwinner in het thuisduel met Atalanta. De Italiaan tekende met een wonderschone treffer voor de 2-1 kort voor rust. Het zou later de winnende treffer blijken in een volgens Pirlo moeizame wedstrijd.

Op voorhand werd gedacht dat de koploper weinig problemen zo kennen met de nummer zeventien, maar niets bleek minder waar. Atalanta nam zelfs brutaal de leiding in Turijn. "Het was een zware partij, we wisten dat het niet gemakkelijk zou worden", blikt Pirlo terug in gesprek met Sky Italia. "De zege was het belangrijkste, het mindere spel was van ondergeschikt belang. Met hard werken hebben we uiteindelijk de drie punten in de wacht gesleept."

Pirlo scoorde op prachtige wijze de allesbeslissende 2-1. "Die goal was vooral een boodschap voor de gehele Serie A", zegt de spelmaker, die verder niet wilde uitwijden over de treffer. Dinsdag komt Juventus in actie in de Champions League. De kampioen van Italië neemt het dan op tegen Borussia Dortmund, dat tiende staat in de Bundesliga. "Dat is een gevaarlijke tegenstander", meent Pirlo. "Het eerste duel zal cruciaal zijn. Het is belangrijk dat we winnen zonder tegengoal te incasseren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen