Bruma: "Tegen Dordrecht spelen alsof het een finale is"

21 februari 2015, 14:19

Het contrast in vier dagen kan eigenlijk niet groter zijn voor PSV. Donderdag ontving de ploeg van Phillip Cocu in eigen huis miljoenenploeg Zenit St. Petersburg, vier dagen later komt FC Dordrecht op bezoek in Eindhoven. Een groot verschil in kwaliteit dus bij de tegenstanders van PSV, maar Jeffrey Bruma waakt voor onderschatting. Hij neemt de hekkensluiter van de Eredivisie zeer serieus.

Zondag staat dus de partij tegen De Schapenkoppen op de rol, donderdag speelt PSV de return tegen Zenit in de Europa League. "Drie dagen daarna spelen we tegen Ajax, maar daar kan je op dat moment niet aan denken. Ook tegen FC Dordrecht moeten we ons opladen alsof het een finale is en daarna denken we pas aan Zenit. Wij hadden gewoon kunnen winnen als we de kansen wel afmaken. Ze gaven mogelijkheden weg en dat kan in Rusland ook gebeuren", zegt hij in het Brabants Dagblad.

PSV verloor met 0-1 van Zenit, terwijl het zelf ook kansen had om het duel te winnen. "Dit is een maatstaf als je de ambitie hebt om in de Champions League te spelen", besluit Bruma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen