Veel druk op Inzaghi: "Zege is beste medicijn voor Milan"

21 februari 2015, 16:20   Bijgewerkt: 22 februari 2015, 00:05

Het lot van Filippo Inzaghi als trainer van AC Milan zou wel eens verbonden kunnen zijn aan het resultaat van de wedstrijd van zondag tegen laagvlieger Cesena. Als de dolende Rossoneri verliezen, is het waarschijnlijk einde verhaal voor Inzaghi. De oefenmeester weet dat er veel druk op AC Milan zit en hoopt dat het duel met Cesena het kantelpunt is voor de ploeg.

De gevallen topclub staat elfde en wist sinds 26 oktober nog maar drie keer te winnen in de Serie A. "We hopen allemaal dat we het weer op de rails krijgen bij deze club", zegt Inzaghi. "Dit is een mooie kans voor ons en ik hoop dat dit het kantelpunt is. Ik geloof dat alleen een zege met goed voetbal ons weer op gang kan helpen. De ploeg moet terug naar het enthousiasme van december", zegt de voormalig topspits in Italiaanse media.

AC Milan kreeg de laatste tijd veel kritiek te verwerken. Inzaghi vindt die lang niet altijd terecht. "Ik denk niet dat het eerlijk is om kritiek te leveren op onze werkwijze. Er staan televisiecamera's op ons trainingsveld en zij leggen vast hoe hard wij werken", zegt de oud-aanvaller, die weet dat er veel druk op zit bij zijn team. "Spelen in het San Siro is lang niet altijd gemakkelijk. De fans hebben geduld gehad met ons en wij moeten het nu laten zien in de wedstrijd. Een zege is het beste medicijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen