Kramer weer ADO-held: "Ik raak hem goed met links"

21 februari 2015, 23:34

Vorige week stal hij met twee doelpunten de show tegen NAC Breda (3-2 winst), zaterdagavond flikte hij het weer om de held van ADO Den haag te zijn: Michiel Kramer. Met een treffer in de laatste minuut van de blessuretijd bezorgde hij de ploeg uit de Residentiestad drie punten tegen PEC Zwolle, dat eerder in de blessuretijd op 2-2 was gekomen in het Kyocera Stadion.

"Ik dacht daar gaan we weer", sprak Kramer na afloop van de zege tegen Omroep West. "Na de 2-1 waren we het kwijt. Zij speelden helemaal niet goed alleen wij maakten fouten en daar scoorden zij uit. Als je 2-0 voor staat kun je de wedstrijd uitspelen", aldus de clubtopscorer, die nu al op veertien doelpunt staat.

Zijn coach Henk Fraser zei na afloop onder de indruk te zijn van de koelbloedigheid van Kramer. "Als zij in de 91ste minuut 2-2 maken, denk je niet dat het nog 3-2 wordt. Maar de bal valt voor mijn voeten en ik schiet de bal binnen. De enige mogelijkheid was de verre hoek en ik raak hem goed met links", stelt de topschutter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen