Streppel trots na remise: "Wij hadden ook kunnen winnen"

22 februari 2015, 18:22

Willem II blijft uitstekend presteren in de Eredivisie. De promovendus staat knap negende en speelde in de 24ste speelronde met 1-1 gelijk tegen Ajax. Trainer Jurgen Streppel is tevreden met het punt, al had zijn ploeg in zijn ogen zelfs nog kunnen winnen van de regerend kampioen.

Ajax-trainer Frank de Boer stelde dat zijn team de enige was die recht had op meer, maar daar is Streppel het duidelijk niet mee eens. "Ik vond het een gelijk opgaande wedstrijd, waarin de 0-1 uit de lucht kwam vallen. Ik vond het bij ons wat te lief", zegt hij op de website van Ajax. "In de tweede helft maakten wij verdiend de 1-1. El Ghazi kreeg weliswaar een grote kans die hij had moeten maken, maar wij kregen ook kansen. Ajax probeerde va banc te spelen in de slotfase maar daar konden we goed mee omgaan. Ik ben tevreden met de 1-1, maar we hadden ook kunnen winnen."

Hij kan leven met het punt. "Ik vind dat we dit gelijkspel zeker wel verdienen'', zei hij. "Met een beetje geluk hadden we zelfs nog gewonnen. Maar uiteindelijk hebben wij het hen heel moeilijk gemaakt. Ik ben wel trots op mijn ploeg. We hebben het in mijn ogen heel goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen