Rutten: "Eerste helft Feyenoord deed pijn aan de ogen"

22 februari 2015, 21:01

Feyenoord speelde donderdag knap met 1-1 gelijk in de Europa League tegen AS Roma, maar was vandaag (zondag) tegen Excelsior in de eerste helft geen schim meer van zichzelf. De ploeg van Fred Rutten ging de rust in met een 0-2 achterstand en daarover mocht het niet eens klagen. Rutten is zeer ontevreden over de eerste helft van zijn team. "Die deed pijn aan de ogen."

"We kwamen geen moment in de wedstrijd", mokt hij op de clubsite. Na de rust zette Feyenoord orde op zaken. Rutten liet Khalid Bouhlarouz en Tonny Vilhena in de rust in de kleedkamer achter en bracht Jens Toornstra en Anass Achahbar in. "Door een verdediger te wisselen voor een aanvaller en een andere middenvelder in te brengen, kregen we meer grip op de wedstrijd. Natuurlijk hielp ook de rode kaart ons, maar los daarvan hebben wij met drie verdedigers niets meer weggegeven. Onze verdedigers deden dat heel geconcentreerd."

Na de bevrijdende 3-2 had Feyenoord zelfs kansen op meer. "De score had nog hoger kunnen uitvallen", weet Rutten. "Wat telt zijn nu de drie punten, terwijl het ook positief is dat we Elvis Manu weer aan dek hebben. Nu op naar donderdag." Dan staat voor Feyenoord de return met AS Roma op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen